Ziya Gökalp Ortaokulu

Vizyon: Çocuklarımızın öz güvenini sağlayan, ideallerini gerçekleştirebileceği bölgesinde takdir ve tercih edilen bir okul olmak...

Misyon: Farklılıkları zenginlik kabul eden, empati kurabilen, yaratıcı ve pozitif düşünen, bilgi ve birikimini toplum yararına kullanabilen nitelikli bireyler yetiştirmek..

Başarılar: Okulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz çeşitli liselerde ve yurdun bir çok üniversitelerinde öğrenimlerine devam etmektedirler. Mezun olup farklı kurumların çeşitli kademelerinde çalışan, şuan aralarında Devlet Bakanı Sayın Mehmet ŞİMŞEK´in de bulunduğu bir çok mezun öğrencimiz de bulunmaktadır.

Saatler: Sabah 6:50 Öğlen 12:30
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 04882120377

WEB - https://zgo.meb.k12.tr

Adres - Raman mah. Edip Solmaz Bulvarı İluh Devlet Hastanesi Karşısı, Batman Merkez Batman

Yerleşim Yeri - Ziya Gökalp Mahallesi Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi karışısı

Ulaşım Şehir içi minibüs ve belediye otobüsü

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezi